Brandbeveiliging Tilburg

Brandbeveiliging in Tilburg

Bij DVS Brandbeveiliging bent u aan het juiste adres voor professionele brandbeveiliging in Tilburg, Waalwijk en omstreken. Wij leveren en onderhouden namelijk diverse soorten brandblusmiddelen en hebben ons gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor bedrijven en evenementen. Hoe het gebouw of terrein er ook uitziet, wij denken met u mee om tot een oplossing op maat te komen. een oplossing die niet alleen veilig, maar zeker ook praktisch is. Brandbeveiliging is daarbij een zeer belangrijk onderdeel. U moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in uw bedrijfspand of festivalterrein. Met onze professionele blusmiddelen en calamiteitenplannen is het mogelijk om adequaat te reageren op dit soort situaties en direct passend actie te ondernemen.

Bel: 0416 854231Contactformulier

Brandbeveiliging voor bedrijven in Tilburg

In elk bedrijfspand moet de veiligheid van werknemers te allen tijde worden gewaarborgd. Met onze maatwerk brandbeveiliging in Tilburg heeft u alvast een grote zorg minder op dat gebied. We kunnen namelijk alle soorten blusmiddelen leveren en deze bovendien periodiek controleren en onderhouden. Denk aan brandblussers met schuim, poeder of koolzuur, maar ook aan blusdekens, brandslanghaspels en allerlei toebehoren. In het geval van grote calamiteiten is er namelijk meer nodig dan enkel brandbeveiliging. Denk aan noodverlichting, veiligheidshesjes, life hammers en pictogramborden met instructies. Wij leveren altijd maatwerk en denken dan ook actief met u mee voor een zo effectief mogelijk calamiteitenplan op elke locatie.

Brandbeveiliging algemeen

Controle rookmelders in Tilburg

Een zeer belangrijk onderdeel van brandbeveiliging is het plaatsen en laten keuren van rook- en CO2-melders. Als specialist in brandbeveiliging kunnen wij uiteraard ook dit voor u verzorgen en zowel in bedrijfspanden als op mobiele locaties installeren. We plaatsen deze altijd op strategische plekken, zodat de veiligheid zo optimaal mogelijk kan worden gegarandeerd. Rookmelders dienen bovendien periodiek te worden gecontroleerd en ook voor deze keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

REOB gecertificeerd bedrijf voor brandbeveiliging

Als expert in brandbeveiliging in Tilburg, Waalwijk en omstreken zijn we uiteraard REOB gecertificeerd. Dit wil zeggen dat we voldoen aan alle wettelijke eisen voor het plaatsen en keuren van blusmiddelen en onze monteurs en installateurs de REOB opleiding met goed gevolg hebben doorlopen. Dit garandeert een professionele aanpak en een soepele afhandeling van verzekeringswerk mocht er onverhoopt brand ontstaan.


Vrijblijvende offerte

Voor offertes of vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

Naar contact