Noodverlichting huren

Noodverlichting huren

Noodverlichting en vluchtwegaanduiding zijn verplicht in winkels, kantoorgebouwen en horeca, maar ook bij evenementen. Organiseert u een evenement of feest waarbij tijdelijk (extra) noodverlichting nodig is? Dan hoeft u niet altijd een compleet nieuw systeem aan te schaffen. Bij DVS Brandbeveiliging kunt u namelijk terecht om noodverlichting te huren. We vertellen u graag meer over het belang van noodverlichting, waarom tijdelijke noodverlichting voordelig kan zijn voor een evenement en waarom u bij ons goed zit voor de verhuur van noodverlichting.

Bel: 0416 854231Contactformulier

Het belang van tijdelijke noodverlichting

Als u een evenement of feest organiseert, is het belangrijk dat de ruimte waarin dit plaatsvindt, voldoende noodverlichting heeft. Noodverlichting is er namelijk voor tijdens calamiteiten, wanneer de elektriciteit uitvalt. Bij stroomuitval schakelt noodverlichting over op een accu, waardoor de lampen nog steeds blijven branden en bezoekers en aanwezigen de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang wijzen. Niet alleen kan zo worden voorkomen dat er paniek uitbreekt wanneer de stroom uitvalt: ook zorgt noodverlichting ervoor dat blus- en hulpmiddelen verlicht blijven in het donker, zodat ze altijd toegankelijk zijn. Noodverlichting huren is dus zeker aan te raden om de veiligheid van uw evenement of feest te waarborgen.

Noodverlichting en vluchtwegaanduiding

Verhuur noodverlichting voor een evenement

Bij DVS Brandbeveiliging weten we alles van de wetten en regels rondom noodverlichting en helpen we u graag om ervoor te zorgen dat u alles wat u nodig heeft in huis hebt. Denk daarbij niet alleen aan verlichting, maar ook pictogrammen voor nooduitgangen en andere hulpmiddelen. Wanneer u gebruikmaakt van onze verhuur van noodverlichting, weet u zeker dat u een noodsysteem in handen heeft dat voldoet aan alle voorwaarden. Wij checken namelijk vooraf of alles nog werkt. Onderschat het belang van goed onderhouden noodverlichting niet: defecte noodverlichting kan problemen met de verzekering betekenen, maar in het ergste geval ook leiden tot gewonden of erger....

U kunt bij ons terecht voor het huren van tijdelijke noodverlichting, maar ook voor advies over de installatie. Daarnaast heeft u de keuze tussen noodverlichting huren op basis van TL-licht of LED-lampen. Twijfelt u over de regels waaraan u moet voldoen of hoeveel noodverlichting u moet huren voor een bepaald evenement? Neem contact met ons op en we geven u niet alleen een indicatie van de kosten voor het huren van noodverlichting, maar zorgen ook voor een advies op maat.

Noodverlichting huren bij DVS Brandbeveiliging

Naast de verhuur van noodverlichting kunt u bij ons terecht voor alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Brandveiligheid mag dan een investering zijn: op veiligheid mag zeker niet bezuinigd worden. Juist daarom is het huren van noodverlichting zo aantrekkelijk. Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan om meer te weten over de prijs van het huren van noodverlichting. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat uw evenement zo veilig mogelijk verloopt. We zijn onder andere werkzaam in:

  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Waalwijk


Vrijblijvende offerte

Voor offertes of vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

Naar contact